U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

AGENDA BEURZEN EN MARKTEN

Handwerkbeurs Zwolle

Wolstudio Haren zal voor het 6e jaar alweer een stand inrichten op deze grote Handwerkbeurs. Er gaat natuurlijk heel veel Ashford mee. Dus je kunt veel zelf uit proberen. Maar ook Landscapes Dyes, boeken, natuurlijke verfstoffen, viltbenodigdheden etc.

14,15,16 en 17 februari 2019

IJsselhallen Zwolle

 Opening Weefstudio

 

Op 14 en 15 december opent Wolstudio Haren op de bovenverdieping van haar winkel een Weefstudio.  De plek geeft ruimte aan het weven op meerschachtsgetouwen, beeldweven, ontwerpcursussen etc. We richten ons vooral de creativiteit, vernieuwingen, net die andere aanpak! op beide openingsdagen kunt u alvast komen proeven hoe dat er bij ons uit gaat zien. Er staan diverse (Ashford) getouwen om zelf uit te proberen, er zijn miniworkshops, presentaties en demonstraties. We presenteren deze dagen ook ons lesprogramma voor de eerste helft van 2019.

 

Voor alle bezoekers ligt de nieuwste Wheel (tijdschrift van Ashford) klaar.

 

14 en 15 december 2018

van 10.00-16.00. 

entree en workshops zijn gratis deze dagen

Het volledige programma zie je hier

 

Kerstfair Haren

Rondom de kerk is er deze dag een sfeervolle kerstmarkt. In de kraam een mooie selectie van de producten uit de winkel van Kruid& Ambacht. Uiteraard is deze dag de winkel ook gewoon geopend.

22 december 2018