U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

AGENDA BEURZEN EN MARKTEN

Handwerkbeurs Zwolle

Wolstudio Haren zal voor het 6e jaar alweer een stand inrichten op deze grote Handwerkbeurs. Er gaat natuurlijk heel veel Ashford mee. Dus je kunt veel zelf uit proberen: diverse weefgetouwen, E spinner 3 en de Super Jumbo, Joy etc. Maar ook Landscapes Dyes, boeken, natuurlijke verfstoffen, viltbenodigdheden etc. Stand nummer 49!!

14,15,16 en 17 februari 2019

IJsselhallen Zwolle

Brei- en Haakdagen

Dit jaar komen de Brei- en haakdagen ook weer naar Groningen. Zo'n thuiswedstrijd kunnen wij natuurlijk niet laten schieten. Samen met Wolnuts (breipatronen en pakketten) zullen wij een stand inrichten met o.a. weefgetouwen, spinnewielen van Ashford en Landscapes Dyes en Natuurlijke verfstoffen.

3 en 4 mei 2019

De Suikerfabriek Groningen

beide dagen van 10.00-17.00

€ 10,00 entree

Wolfeest Balloo

Wat later dan gebruikelijk maar op 20 en 21 juli worden de Drents Heideschapen van de kudde van Balloo weer geschoren. Hierom wordt weer een veelzijdige wolmarkt georganiseerd. Ook de Wolstudio is natuurlijk van de partij. Op zondag geven wij ook weer een introductie workshop Natuurlijk Verven (voor meer informatie hierover kijk even onder het kopje Workshops)

20 en 21 juli

Schaapskooi Balloo

 Opening Weefstudio

 

Op 14 en 15 december opent Wolstudio Haren op de bovenverdieping van haar winkel een Weefstudio.  De plek geeft ruimte aan het weven op meerschachtsgetouwen, beeldweven, ontwerpcursussen etc. We richten ons vooral de creativiteit, vernieuwingen, net die andere aanpak! op beide openingsdagen kunt u alvast komen proeven hoe dat er bij ons uit gaat zien. Er staan diverse (Ashford) getouwen om zelf uit te proberen, er zijn miniworkshops, presentaties en demonstraties. We presenteren deze dagen ook ons lesprogramma voor de eerste helft van 2019.

 

Voor alle bezoekers ligt de nieuwste Wheel (tijdschrift van Ashford) klaar.

 

14 en 15 december 2018

van 10.00-16.00. 

entree en workshops zijn gratis deze dagen

Het volledige programma zie je hier