U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

AGENDA BEURZEN EN MARKTEN

Handwerkbeurs Zwolle

Voor het vierde jaar alweer zal Wolstudio Haren weer een stand inrichten op deze grote Handwerkbeurs. Er gaat natuurlijk weer heel veel Ashford mee. Dus je kunt veel zelf uit proberen. Maar ook Landscapes Dyes, boeken, natuurlijke verfstoffen, viltbenodigdheden etc.

15,16,17 en 18 februari 2018

IJsselhallen Zwolle

Wol in de Hoofdrol

Deze markt is gekoppeld aan Culturele Hoofdstad Fryslan 2018 en aan de Week van het Weven 2018. Naast de markt zal er een grote weef-in zijn, weeframen route etc. Wil jezelf deelnemen aan deze markt of meer info hebben stuur dan even een mailtje aan info@wolindehoofdrol.nl

26 en 27 mei

it Dreamlan in Kollumerpomp

Week van het Weven 

Dit jaar wordt de week van het weven georganiseerd door het Bindpunt Noord van Weefnetwerk. Ook bij Wolstudio Haren zullen diverse weef-activiteiten plaatsvinden in het atelier. Waaronder workshops en een expositie van de weefgroep de Trendsetters. Een uitgebreider programma volgt later. Voor meer informatie: www.week-van-het-weven.blogspot.nl  

25 mei tm 3 juni

 

Wolfeest Balloo

En een feest wordt het zeker weer op deze prachtige plek. De Drents Heideschapen van de kudde worden deze dagen geschoren. Rondom de schaapskooi is er een grote (wol)markt en zijn er diverse workshops.

Ik geef op zondag weer een introductie workshop Natuurlijk Verven

 

Locatie: Wolfeest Balloo, Schaapskooi, Crabbeweg 2 te Balloo

14 en 15 juli

info workshop: 

maximaal 10 personen

van 13.00-15.00 Kosten € 45,00 pp incl. materiaal

 

                Bijkomende kosten ter plaatse: toegang Wolfeest (€ 5,00)