U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

AGENDA BEURZEN EN MARKTEN

Handwerkbeurs Zwolle

Wolstudio Haren zal voor het 6e jaar alweer een stand inrichten op deze grote Handwerkbeurs. Er gaat natuurlijk heel veel Ashford mee. Dus je kunt veel zelf uit proberen: diverse weefgetouwen, E spinner 3 en de Super Jumbo, Joy etc. Maar ook Landscapes Dyes, boeken, natuurlijke verfstoffen, viltbenodigdheden etc. Stand nummer 49!!

14,15,16 en 17 februari 2019

IJsselhallen Zwolle

Brei- en Haakdagen

Dit jaar komen de Brei- en haakdagen ook weer naar Groningen. Zo'n thuiswedstrijd kunnen wij natuurlijk niet laten schieten. Samen met Wolnuts (breipatronen en pakketten) zullen wij een stand inrichten met o.a. weefgetouwen, spinnewielen van Ashford en Landscapes Dyes en Natuurlijke verfstoffen.

3 en 4 mei 2019

De Suikerfabriek Groningen

beide dagen van 10.00-17.00

€ 10,00 entree

Schapen scheren Stadskudde Groningen

Jaarlijks wordt de stadskudde geschoren in het Noorderplantsoen in Groningen. Er is een kleine markt en de vachten van de schapen die zijn geschoren worden verkocht voor het goede doel. De opbrengst gaat naar de Nacht van de Vluchteling. Er is ruime keus uit mooie langharige viltvachten, spinvachten maar ook wol die meer geschikt is voor het vullen van kussens, poppen etc. De prijs zal ongeveer vanaf € 5,00 per vacht zijn afhankelijk van de kwaliteit en de kleurstelling.

zaterdag 1 juni in het Noorderplantsoen vanaf ongeveer 9 uur

entree gratis

Wolfeest Balloo

Wat later dan gebruikelijk maar op 20 en 21 juli worden de Drents Heideschapen van de kudde van Balloo weer geschoren. Hierom wordt weer een veelzijdige wolmarkt georganiseerd. Ook de Wolstudio is natuurlijk van de partij. Op zondag geven wij ook weer een introductie workshop Natuurlijk Verven (voor meer informatie hierover kijk even onder het kopje Workshops)

20 en 21 juli

Schaapskooi Balloo