U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

BREIEN EN HAKEN

Fair Isle Breien 

In deze workshop leer je hoe je die prachtige patronen in breit. Hoe neem je je draad mee etc. Je moet al kunnen breien op een rondbreinaald of op 4 sokkennaalden rond kunnen breien.  Je maakt een begin met een paar polswarmers.  Docent: Margje Enting  

Vrijdag 12/10

van 10.00-12.30

€ 40,00

incl. materiaal (2x 50 gram wol en breinaalden)

Tunisch Haken

Tunisch haken is haken met een lange haaknaald. De techniek lijkt op een combinatie van breien en haken. Tijdens deze workshop leer je de techniek met basissteken van het Tunisch haken door middel van het maken van een proeflap. En van wie kun je dat beter leren dan van Margje Enting, o.a. schrijfster van het boek Tunisch Haken voor de winter.

Vrijdag 2/11

van 10.00-12.30

€ 30,00

 

Incl. materiaal (garen en tunische haaknaald)

Dubbel Breien in Kerstsfeer.

Dubbel breien is een techniek waarbij je twee lagen tegelijk breit. Deze twee lagen zijn aan beide kanten mooi. Vaak gebruik je twee kleuren. Heel geschikt voor projecten waarbij het fijn is dat je werk wat dikker is zoals een pannenlap, wanten, haarband, sokken etc. De onderzetter die je gaat maken heeft een kerstpatroon.

Docent Margje Enting.

Vrijdag 23/11

van 10.00-12.30

kosten € 30,00 incl. materiaal

(2x50 gram katoen en breinaalden) 

 

Polswarmers breien met kraaltjes 

Deze techniek heeft Margje geleerd in Letland en zij leert het jullie nu graag in deze workshop. De kraaltjes zorgen voor een feestelijk effect. Leuk om nog net even voor de kerst te maken.

Docent Margje Enting.

 

Vrijdag 7/12

van 10.00-12.30

kosten € 30,00 incl. materiaal

Incl. materiaal (garen, kraaltjes en breinaalden).